Web dizajn usluge i optimizacija za internet pretraživače

 

Web dizajn – Izrada web prezentacija

2gl vrši usluge web dizajna primenom modernih i čistih kodova HTML5 i CSS3 uz dodavanja popularnih jQuery aplikacija. Takođe vršimo instalacije popularnih CMS platforni kao što su WordPress, Joomla, Drupal i obučavamo naše klijente kako da sami, veoma lako, upravljaju administrativnim panelom navedenih servisa.

Moderni i čisti kodovi internet sajtova uz povoljne cene 2gl web dizajn studio izdvajaju u odnosu na konkurenciju na tržištu. Veoma je bitno da dodamo i to, da svaki naš klijent uz izradu internet prezentacije dobija i osnovnu optimizaciju za internet pretraživače (SEO – Search Engine Optimization), što je najbitnija stavka u procesu dobrog pozicioniranja Vaše internet prezentacije u rezultatima pretrage.

Osnovne usluge web dizajna koje Vam možemo ponuditi su:

 • Optimizacija i izrada web stranica
 • SEO – optimizacija web stranica za pretraživače
 • Izrada prezentacija primenom najnovijih tehnologija HTML5, CSS3, jQuery
 • Projektovanje i implementacija kvalitetnih rešenja za mrežno poslovanje
 • Web hosting
 • E-commerce rešenja
 • Izrada portala
 • Projektovanje društvenih mreža
 • Izrada logotipa i celokupnog vizuelnog identiteta Vaše firme

Dosadašnje nam je iskustvo pokazalo da je svakom klijentu najvažnije da proces izrade web stranica, kao i pripremna faza, budu maksimalno jednostavni, razumljivi i transparentni, bez obzira na složenost projekta. Zbog toga u početku detaljno analiziramo Vaše potrebe, razradimo ponudu, napravimo finansijsku konstrukciju i podelimo zadatke. Vaš zadatak je da nam osigurate materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranice (tekstove, fotografije) a naš zadatak je sve drugo.

 

Primer kako veoma povoljno možete imati svoju internet prezentaciju

Kao što smo rekli, povoljne cene 2gl izdvajaju od konkurencije a sada ćemo to primerom i dokazati. Imati svoju internet prezentaciju u današnje vreme zaista nije stvar luksuza već potrebe. Bilo da se radi o ličnoj prezentaciji, blogu, internet portalu, web prezentacije malih, srednjih ili velikih preduzeća, danas bukvalno svako, za mali iznos novca, sebi može priuštiti web sajt.

Kako uz mala finansijska ulaganja do internet sajta.

Web dizajner i SEO expert firme 2gl Nenad Jovanović objasniće Vam kako u nekoliko koraka do kvalitetne a povoljne web prezentacije. Ova usluga je osnovna usluga web dizajna firme 2gl i košta svega 75 eura, što znači da za 75 eura možete imati veoma lep, kvalitetan i optimizovan za pretraživače web sajt. Pitate se kako?

1. Svaka internet prezentacija, da bi uopšte bila vidljiva na internet mreži, mora imati svoj domen (ime sajta) i zakupljen hosting na godinu dana. Domen i hosting usluge nude razni internet provajderi a mi ćemo se opredeliti za Orion Telekom jer smatramo da je cena usluga i kvalitet tehničke podrške koju pružaju veoma zadovoljavajući. Osnovni paket + registracija .rs domena košta oko 2.400 dinara.

2. Kada smo registrovali ime sajta i obezbedili hosting vreme je da pređemo na izradu sajta. Tehnike izrade web sajta mogu biti razne, HTML, Flash ili CMS a ono što je bitno je da za svaku od navedenih tehnika postoje besplatna rešenja, takozvani templejti (templates) ili CMS teme za WordPress, Joomla, Drupal, lako dostupni na internetu. Kada smo rekli da Vam je potrebno svega 75 eura za sajt to znači da kada odbijemo registraciju domena i zakup hosting usluga internet provajdera koje u svakom slučaju morate da platite, za 50 eura mi ćemo Vam ponuditi najbolje besplatne internet templejte i CMS teme koje trenutno postoje na tržištu, instalirati ih na Vaš server, napisati tekstove koje nam Vi dostavite, ubaciti slike, video materijal i napraviti Vam E-mail kontakt. Ukoliko nikada niste koristili CMS platforme, u veoma kratkom roku obučićemo Vas kako da sami kasnije dodajete različite sadržaje na Vaš web sajt.

3. Moramo da napomenemo da svi naši klijenti imaju obezbeđenu besplatnu tehničku podršku u trajanju godinu dana koliko traje zakup hostinga, koja naravno ulazi u cenu od 75 eura koliko Vas košta ova web dizajn usluga.

Kako bi Vam malo približili termine kao što su CMS, WordPress, templejti, postavićemo par linkova da sami pogledate o čemu se tu zapravo radi.

WordPress platforma za blogere – Pogledaj sajt

Zamišljen kao platforma za blogere, WordPress je tokom godina prerastao u jedan od najkvalitetnijih CMS sistema (Content Management System) na tržištu a ono što je najbolje vezano za WordPress je što je potpuno besplatan. Milioni sajtova širom sveta napravljeni su na WP platformi pa čak i naš sajt na kojem se trenutno nalazite. Ebay, Sony, Nivea, Andy Roddick, Red Hot Chili Peppers samo su neki od web sajtova koji koriste WordPress kao platformu. CMS je sistem koji korisniku omogućava da sam upravlja sadržajem sajta, postavlja slike, video, tekstove i sve ono što želi da se nalazi na web prezentaciji. WordPress instalacija u sebi sadrži već dve besplatne teme (izgled sajta) a na tržištu postoji veliki broj WP tema koje se mogu preuzeti potpuno besplatno. Ono što je veoma bitno reći vezano za ovaj CMS je da u samom kodu postoji optimizacija za web pretraživače tako da ljudi koji su početnici u ovoj oblasti neće imati većih problema sa pozicioniranjem u pretraživačima ukoliko imaju kvalitetne tekstove na sajtu.

 

 

 

pružamo usluge

 • Našim partnerima i klijentima pružamo 0-24h tehničku podršku.

  * Analiza kvara i popravka računara. 
  * Instalacija operativnih sistema Windows i Linux.. 
  * Instalacija pratećih programa. 
  * Antivirusna i malware zaštita.. 
  * Spašavanje podataka, backup i oporavak.. 
  * Računarske mreže, umrežavanje peer to peer.. 
  * Servis računarskih mreža. 
  * Izrada sajtova, Web prezentacija, Logo izrada.. 
  * Optimizacija za Web pretraživace, SEO..

   

   

preporučujemo

 • Windows 7 najprodavaniji operativni sistem.
  ESET NOD Efikasna Zaštita bez usporenja sistema.
  Microsoft office Nezamenljiv program za poslovne svrhe.